E RE! Trokit për të përkthyer

"Përkthe me Google" funksionon në çdo aplikacion tani.

Translate app
×
×

Fol me botën

Lidhu me njerëz, vende dhe kultura përtej barrierave gjuhësore.

Shiko videon
Merre në Mundësohet në App Store
harta e botës

Kudo me ty!

  • PAJISJE TË LËVIZSHME
  • PA INTERNET
  • KOMPJUTER

Apl. "Përkthe" është sikur të kesh një përkthyes personal në xhep.

Nuk ke internet? S'ka problem! Me versionin "Pa internet", telefoni yt nuk ka nevojë as të jetë i lidhur me ndonjë ofrues interneti.

Apl. "Përkthe" mund të të ndihmojë edhe me tekste të gjata, shqiptime të vështira e madje edhe me dokumente të ngarkuara.

Fol, bëj foto çasti, shkruaj ose shtyp.
Çfarë të dëshirosh!

Bisedo me dikë që flet një gjuhë tjetër.
Për tabelat, menytë etj., thjesht drejto kamerën dhe merr përkthim në çast. Nuk të duhet as lidhje me internetin.
Shkruaj me dorë karakteret dhe fjalët që nuk mbështeten nga tastiera jote.
Thjesht, shkruaj fjalët që dëshiron të përkthesh.
  • FOL
  • FOTOGRAFO
  • SHKRUAJ
  • SHTYP
Merre në Mundësohet në App Store